daikin klíma

Daikin klíma, Ururu Sarara FTXZ50N/RXZ50N 5 kW


Gyártó1 037 400 Ft
816 850 Ft + Áfa

Előre utalás

Rendelésre

Utánvétes fizetés

36 hónap garancia


3+2 év garancia, rendeltetésszerű használat esetén!


Daikin klíma

Tájékoztatjuk tisztelt Vásárlóinkat, hogy a 14/2015 (II. 10) Korm. rendelet hatálya alá tartozó Split klíma berendezések végfelhasználónak történő értékesítése előtt webáruházunk jogszabályi előírásoknak megfelelően köteles a végfelhasználótól olyan eredeti, a képesített vállalkozás által cégjegyzésszerűen kiállított, vonalkóddal ellátott, végfelhasználó által aláírt tanúsítvány bemutatását kérni, amely igazolja, hogy a berendezések telepítését képesített vállalkozás végzi. Kérjük, hogy amennyiben rendelkezik tanúsítvánnyal, úgy vásárlás előtt küldje azt el nekünk az info@kazanklima.hu email címre ellenőrzés céljából.

(Képesített vállalkozás olyan szerelő-szervizelő tevékenységet folytató vállalkozás lehet, amely rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiadott F-gáz ügyfélazonosítóval.)

Amennyiben nem rendelkezik tanúsítvánnyal, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot klímája ügyintézésének (tanúsítvány, szállítás, szerelés) egyeztetése céljából!

A tanúsítványt a végfelhasználó is köteles aláírásával ellátni.

Megértésüket és szíves együttműködésüket köszönjük!


Flash streamer
Sarara – páramentesítés
Ururu – párásítás
Stílusos, egyszerű design
Rendkívüli energiatakarékosság
Maximális komfort biztosítása
Halk működés
Széles üzemtartomány
24 órás programozási lehetőség
Energiatakarékos üzemmód
Econo üzemmód
Mozgás érzékelő
Energia – megtakarítás készenléti üzemmódban
Éjszakai üzemmód
Csak ventilátor üzemmód
Függőleges légterelés
Heti időkapcsoló
Napi időkapcsoló
Infravörös távvezérlő
Titánium apatit fotokatalitikus légszűrő
Párátlanító üzemmód
Automatikus ventilátor sebesség
Automatikus hűtés / fűtés átkapcsolás
Áram szünet esetén újraindulás
Inverteres vezérlés
Öndiagnózis
2 zónás inteligens szem
Vízszintes automatikus légterelés
3-D légáramlás


Az új Ururu Sarara daikin klíma

Díjnyertes dizájn és maximális energiahatékonyság a teljes komfort szolgálatában!
Brunn am Gebirge, 2013. október_A daikin klíma legújabb levegő-levegő hőszivattyúja, az Ururu Sarara a világ legelső olyan hőszivattyúrendszere, amely minden funkciót – hűtést, fűtést, légtisztítást, szellőztetést, párásítást, páramentesítést – egyetlen berendezésben egyesít, így egész évben kellemes és szabályozható klímát biztosít a helyiségekben. Páratlan kialakításának köszönhetően az Ururu Sarara termékcsalád (az „ururu” japán kifejezés, jelentése: párásít, a „sarara” jelentése pedig: párátlanít) az idén elnyerte a legjobb dizájnnak járó, neves Red Dot Awardot. Egy új, környezetbarát és rendkívül hatékony hűtőközeggel működik (R32), ebben a kategóriában a leghatékonyabb berendezés a piacon, így a legmagasabb, A+++ energiaosztályba tartozik.

A hőmérséklet szabályozása önmagában még nem biztosítja a kellemes, kényelmes klímát: a megfelelő páratartalom is nagyon lényeges. Az Ururu Sarara párátlanító funkciója úgy csökkenti a levegő páratartalmát, hogy a szoba hőmérséklete közben nem változik. Párásító üzemmódban a berendezés kinyeri a nedvességet a kinti levegőből, majd a helyiségbe juttatja azt. Ennek következtében a benti relatív páratartalom mindig a kellemes tartományban marad. A levegőminőség további javítása érdekében a levegőszűrő elnyeli a mikroszkopikus részecskéket, semlegesíti a kellemetlen szagokat és a potenciálisan allergén anyagokat. Mivel az egység a külső környezetből nyeri a levegőt, a szobában még zárt ablak mellett is mindig friss lesz a levegő.

Az Ururu Sarara egy másik új funkciója többek között az automata szűrőtisztítás, amely 25%-kal csökkenti a berendezés energiafogyasztását. A szűrő napi rendszerességgel tisztul. A porrészecskék az egység belsejében lévő tartályban gyűlnek, miközben a levegő elosztása mindvégig egyenletes marad. Az aerodinamikai tervezésű lamellák úgy terelik a légáramot, hogy a szoba klímája a lehető legkellemesebb legyen. A berendezés közvetlenül a padlószinttől szívja vissza a levegőt, melyet azután a mennyezet felé továbbít, így a légáram a szoba legtávolabbi sarkaiba is eljut. Az új „intelligens szem” segít abban, hogy az egység a légáramot ne a szobába tartózkodó személyekre irányítsa, így kerülve el a huzathatás érzetét. Amennyiben az érzékelő 20 percig nem észlel mozgást a helyiségben, automatikusan aktiválja a berendezés gazdaságos üzemmódját, tovább csökkentve ezzel az energiafogyasztást.

A japán legyezők ihlette elegáns dizájnnak és a fehér színnek köszönhetően az Ururu Sarara bármilyen szobabelsőbe remekül illeszkedik. A megtisztelő Red Dot Award a páratlan ipari formatervezést ismeri el. „A legyezőszerű kialakítás, valamint a színválasztás révén a berendezés igazán természetes, egyúttal előkelő megjelenésű, mely méltó kísérője az innovatív technológiának” – emelte ki a díjat odaítélő zsűri. Egyébiránt 1954 óta versenghetnek egymással a termékek a dizájn terén. A kitüntető Red Dot Award a minőség nemzetközileg elismert záloga.


Szellőztetés – Ururu Sarara

A daikin klíma Ururu Sarara egy egyedülálló split hőszivattyús egység, amely fűtést és hűtést, párásítást és párátlanítást, szellőztetést és légtisztítást biztosít egyszerre. A teljes termékpaletta “A” energia besorolású és kiemelkedő hatékonyságot nyújt, melynek COP   értéke meghaladja az 5-t.


TELJESKÖRŰ KLIMATIZÁLÁSI MEGOLDÁS
Az Ururu Sarara komplex fűtési és hűtési megoldás, amely kellemes meleget biztosít télen és frissítő hűtést nyáron, tökéletes komfortot teremtve otthonában.


URURU SARARA:
Párásítás és párátlanítás egyetlen rendszerben
Friss levegő áramoltatása
Jobb levegő minőség
Inverteres technológia a hatékonyságért


PÁRÁSÍTÁS FŰTÉS KÖZBEN IS
A párásítás japán megnevezése ‘ururu’. A párásításhoz nincs szükség víztartályra  A kültéri egység a külső levegőből kinyeri a nedvességet és a beltéri egységbe vezeti, amely egyenletesen elosztja a helyiségben. A párásítással megakadályozható a bőr és torok kiszáradása, az alacsonyabb hőmérsékletet is magasabbnak érezzük, ezáltal csökken a fűtési szükséglet, és így az energiafogyasztás is.


PÁRÁTLANÍTÁS HŐVESZTESÉG NÉLKÜL
A párátlanítás, avagy japánul ‘sarara’ a hideg, száraz és meleg levegő keverésével csökkenti a beltéri levegő páratartalmát anélkül, hogy a hőmérsékletet csökkentené. Felejtse el a fülledt, magas páratartalmú helyiségeket!


JOBB LEVEGŐ MINŐSÉG
A daikin klíma flash streamer technológiája a kültéri egységben kiszűri a kellemetlen szagokat és kipufogó gázokat. A beltéri egység megtisztítja a levegőt a portól, pollenektől, cigarettafüsttől és a főzés során keletkezett szagoktól, valamint lebontja a vírusokat és a penészt.


FRISS LEVEGŐ ÁRAMOLTATÁS
A friss levegőt huzatmenetesen, hőveszteség nélkül juttatja a helyiségbe, a bejövő levegő hőmérsékletét a kívánt szintre melegíti vagy hűti.


FŰTÉS ÉS HŰTÉS
Az Ururu Sarara daikin klíma nem csak hűtést biztosít a nyári időszakban, hanem a téli fűtést is megoldja.
A beltéri oldalfali egység páros alkalmazásban használható a kültéri egységhez csatlakoztatva.


TERVEZÉSI ÉS MŰSZAKI MINŐSÉG
Az Ururu Sarara daikin klíma elnyerte a nagy elismeréssel járó, japán ipari tervezési ‘Good Design Award’ díjat.

Teljeskörű megoldások
Teremtse meg az optimális körülményeket: Optimalizálja energiafogyasztását és növelje otthona komfortszintjét a daikin klíma hőszivattyús légkondicionáló rendszerekkel.

inverter hűtő-fűtő hőszivattyús inverteres split klíma klímaberendezés klima légkondi légkondicionáló légkondícionáló

Működés: hűtés üzemben -10C ~ +43C
Működés: fűtés üzemben -20C ~ +18C
Teljesítmény hűtés kW 0.60 – 5.30 fűtés kW 0.60 – 9.00
Üzemi áramfelvétel hűtés A 6,66 fűtés A 11,00
Táp feszültség V 220 ~ 240
SEER hűtés W/W 8.60
SCOP fűtés W/W 5.50
Energia osztály hűtés/fűtés A+++ / A+++
Zajszint Beltéri db(A) 23/30/38/47
Kültéri db(A) 49/49
Légszállítás Beltéri max m3/h 900
Hűtőközeg töltet típus R32
Méretek (szél x mag x mély) Beltéri mm 798 x 295 x 372
Kültéri mm 795 x 693 x 300
Nettó tömeg Beltéri kg 15
Kültéri kg 50

Nincsenek még értékelések

Értékelje először ezt: Daikin klíma, Ururu Sarara FTXZ50N/RXZ50N 5 kW

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Translate »