midea párátlanító

Midea párátlanító, MDDG-20DEN3-QA3-ION 20 liter


Gyártó62 230 Ft
49 000 Ft + Áfa

Előre utalás

Rendelésre

Utánvétes fizetés

36 hónap garancia


Midea Párátlanító az egészséges otthonért

A midea párátlanító berendezés csökkenti a levegő páratartalmát, ezáltal a penészesedés kiváltó okát szünteti meg.

Ionizációs légtisztító

Ez a midea párátlanító berendezés Ionizátorral is rendelkezik, mely semlegesíteni tudja a levegőben jelen lévő mikroorganizmusokat (vírusokat, baktériumokat stb.), az allergiás tüneteket kiváltó virágporokat, valamint a kellemetlen szagokat okozó részecskéket, porokat.

Az Ionizátor további pozitív hatása az emberi szervezetre: Vérnyomás csökkentése, közérzet javítása, ellenállóbb szervezet – erősebb immunrendszer.


Hogy működik a midea párátlanító berendezés?

A párátlanító egy elektromos berendezés, amely a levegő páratartalmát csökkenti, úgy, hogy a leválasztott párát (vizet) egy tartályba vagy a lefolyórendszerbe vezeti. Ön beállítja a kívánt páratartalom értéket (az ideális páratartalom egy lakásban általában 40 és 60% között van) és a készülék ezen az értéken tartja a helyiség páratartalmát.


Mit érdemes tudni a midea párátlanítókról? / Mekkora helyiségbe, milyen készülék kell?

A páramentesítők teljesítményét liter/nap-ban szokás megadni, azaz a berendezés ennyi vizet tud leválasztani egy nap alatt. A 20 literes készülék körülbelül 100 m³-re ajánlott, ami átlagos belmagassággal számolva (2,6 m) 38 m²-es területre elegendő. A 30 literes készülék körülbelül 150 m³-re ajánlott, ami átlagos belmagassággal számolva (2,6 m)58 m²-es területre elegendő.


Ha több helyiségben lenne szükség párátlanításra, akkor mindenhova vennem kell egyet?

Alapvetően nem. Ha a helyiségek közel vannak egymáshoz és a levegő szabadon áramlik közöttük (vagyis az ajtók nyitva vannak), akkor megfelelő elhelyezéssel biztosítható egyszerre több helyiség levegőjének páramentesítése. A párátlanító készülékeket ráadásul nagyon egyszerűen áthelyezheti oda, ahol épp a legnagyobb szükség van rá.


Mi történik a leválasztott (levegőből kivont) vízzel?

A párátlanító készülékek beépített víztartállyal (3-3,5 liter) rendelkeznek, a levegőből kivont víz ezekbe csöpög. Ha a víztartály megtelik, a készülék kikapcsol és hangjelzést ad, hogy a vizet üríteni kell.  Amennyiben a készüléket olyan helyre helyezi, ahol lehetőség van a víz elvezetésére, a készülékben található cső segítségével a vizet elvezetheti (szennyvíz rendszerbe, kültérre vagy akár egy nagyméretű tartályba).


Tápfeszültség 220-240V,50Hz,1Fázis
Légszállítás 195 m3/h
Hangteljesítményszint 46.5 (dB(A)
Ajánlott helyiség méret 37-52 m2
Víztartály mérete 3 L
Áramfelvétel 1.75 A
Nettó méretek (szél. x mag. x mély.) 350 x 230 x 510 mm
Kezelőgombok Manuális
Garancia 3 év

Nincsenek még értékelések

Értékelje először ezt: Midea párátlanító, MDDG-20DEN3-QA3-ION 20 liter

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Translate »