TOP termékek

Ha azonnali kérdése lenne, HÍVJON minket: 06-30-646-30-23 

Vagy írjon: info.kazanklima@gmail.com                         (Hétfőtől-Péntekig 8:00-16:00)

A nálunk vásárolt gépekre egyedi ajánlatok, szakértő tanácsadás, garancia és szerviz.


Ariston Velis WIFI 100 EU, villanybojler cksz.3626325

Ariston Velis WIFI 100 EU, villanybojler cksz.3626325
Ariston Velis WIFI 100 EU, villanybojler cksz.3626325
Ariston Velis WIFI 100 EU, villanybojler cksz.3626325
Ariston Velis WIFI 100 EU, villanybojler cksz.3626325
Ariston Velis WIFI 100 EU, villanybojler cksz.3626325
Ariston Velis WIFI 100 EU, villanybojler cksz.3626325
Ariston Velis WIFI 100 EU, villanybojler cksz.3626325

Ariston Velis WIFI 100 EU, villanybojler cksz.3626325

 

Bővebben
Várható kézbesítési idő :
Érdeklődjön!
Személyes átvétel :
Telefonon érdeklődjön! +3630-6463023
További adatok
Nincs raktáron
153 900 Ft
Nincs raktáron
FŐRAKTÁR
0 db
GYÁRTÓI KÜLSŐ RAKTÁRON!
0 db
Várható szállítási idővel kapcsolatban érdeklődjön!
Hitelkalkulátor
Részletek

Az Ariston Velis EVO WIFI 100 EU testre szabható vízmelegítő, mely optimálisan egyesíti az esztétikumot, az energia megtakarítást és a teljesítményt a legújabb technikai megoldásokkal!

 

A kényelem Smart oldala. Design és tartalom WIFI kapcsolattal.

A Velis EVO WIFI élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmainkat!

Legyen bármilyen távol otthonától, a Wi-Fi-s Velis Evo beállításain bármikor és bárhol változtathat, hogy mindig forró zuhany várja, amikor csak hazaér, a megfelelő hőmérséklettel és a kellő időben. Történjék bármi a nap során, a Velis Evo ellenőrzi az energiafogyasztást, megjegyzi az Ön szokásait, valamint energiát és pénzt takarít meg Önnek!

Lágy, gördülékeny vonalvezetés és ezüstmetál felületkiképzés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnyerő, olasz formatervezés.

A Velis EVO WIFI készülékek többféle kapacitással is elérhetőek. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titanium borítású dupla tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.zuhanykész logika

digitális hőfok szabályzó

NTC érzékelő

ECO funkció

környezetbarát poliuretán szigetelés

Zománc bevonatú acéltartály

2 magnézium anód

kettő 5 pontos felfogatás

biztonsági szelep 8 bar-on tesztelve

ABS biztonsági csomag

Ecoloy bevonatú fűtőelem

homokfúvott exkluzív felület

LED kijelző

több pozíciós felszerelés

27 cm mély

olasz design

3 év garanciaMultipozicionálás és hely kihasználás Az Ariston Velis EVO WIFI 100 EU termékek, köszönhetően a belső tervezésnek és a kijelző elforgathatóságának, vízszintesen és függőlegesen is felhelyezhetők.

Az Ariston Velis EVO WIFI 100 EU ECO EVO “ funkció egy öntanuló szoftverből áll, amely menti a felhasználó fogyasztását, a minimumra csökkenti a hőveszteséget, és maximálisan energiatakarékos üzemet biztosít. Az „ECO EVO“ szoftver először egy egyhetes öntanulási szakaszt végez. Ezalatt az idő alatt a készülék a beállított hőmérsékleten üzemel. Az egyhetes öntanulás végén a szoftver beállítja az automatikusan bemért és a tényleges felhasználói igényeknek megfelelő vízhőmérsékletet. A készülék arra az időszakra is biztosít egy minimális mennyiségű meleg vizet, amelyben előre láthatóan nincs meleg víz vétel. A szoftver az első hetet követően is folytatja a meleg víz igény automatikus bemérését. A szoftver négy heti öntanulás után biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyságot. A funkció bekapcsolásához nyomja meg a funkcióhoz tartozó gombot, amely automatikusan kigyullad. Ebben a módban a hőmérséklet kézi beállítása lehetséges ugyan, de akkor az „ECO EVO“ funkció kikapcsol. A visszakapcsoláshoz nyomja meg az „ECO“ gombot. Az „ECO EVO“ szoftver minden kikapcsolást követő visszakapcsoláskor (legyen szó a funkció kikapcsolásáról vagy a teljes készülék kikapcsolásáról) folytatja a fogyasztás bemérését. A program megfelelő működésének biztosítása érdekében azt tanácsoljuk, ne húzza ki a készülék csatlakozóját a konnektorból.

Áramkimaradás esetén a készülék belső memóriája legfeljebb 4 órán át képes tárolni a mentett adatokat, ezt követően minden adat törlődik, és az öntanulási folyamatot ismét újrakezdődik.A „Shower Ready“ megjelenítése:

A termék egy olyan intelligens funkcióval is rendelkezik, amellyel jelentősen lerövidíthető a vízmelegítéshez szükséges idő. Bármilyen hőmérsékletet is állítson be, a „shower ready“ ikon abban a pillanatban kigyullad, amint elegendő meleg víz áll rendelkezésre egy zuhanyzáshoz (ez 40 liternyi 40 °C-osra kevert vizet jelent).Az Ariston VLS EVO Plus EU 100 villanybojler az  innováció és olasz design tökéletes harmóniája!

• „zuhany kész” logika

• helytakarékos vízmelegítő: csak 27 cm mély

• többpozíciós elhelyezés

• exkluzív olasz design

• teljes védelmi rendszer

• energiamegtakarítás az ECO funkciónak köszönhetően

• vastag poliuretán szigetelés

• 3 év garanciaAz Ariston Velis EU termékcsalád megbízható kijelzőkkel van ellátva, melyeket egyszerű és könnyű használni. Az Ariston Velist elegáns szürke házba szerelt, világoskék színű LED kijelzővel látták el, amely a hőmérsékletet mutatja. A karbantartás megkönnyítésére, mindkét típusú készülék képes a hibakódok kijelzésére. Évente világszerte vevők milliói választják az Ariston termékeit. Vevőink bizalmának az eredménye egy olyan márka, melynek célja a jólétre, biztonságra és kényelemre törekvő igények maximális kielégítése, hiszen ezen igények együttese határozza meg az élet minőséget.Műszaki adatok

 

Garancia 3 Év

Teljesítmény (max) 1,5 kW

Csatlakozás WIFI

Fűtőközeg maximális üzemi hőmérséklete 80 °C

Hmv maximális nyomás 8 bar

Tároló térfogat 100 liter

Szélesség 506 mm

Magasság 1251 mm

Mélység 270 mm

Bruttó súly 26 kg

Hálózati feszültség 230/50 V/Hz

ErP besorolás B

Névleges terhelési profil L

Adatok
Garancia
2 év +1 év kiterjeszthető
Energiahatékonyság
B
Tájékoztató-
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak internetes vásárlás esetén érvényesek!
Gyártó
Ariston
Űrtartalom (Liter)
81-100 Liter
Cikkszám
3626325
Tömeg
26 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!