TOP termékek

Ha azonnali kérdése lenne, HÍVJON minket: 06-30-646-30-23 

Vagy írjon: info.kazanklima@gmail.com                         (Hétfőtől-Péntekig 8:00-16:00)

A nálunk vásárolt gépekre egyedi ajánlatok, szakértő tanácsadás, garancia és szerviz.


Elpumps CT 2274W merülő szivattyú, szennyezett vízre

Elpumps CT 2274W merülő szivattyú, szennyezett vízre
Elpumps CT 2274W merülő szivattyú, szennyezett vízre
Elpumps CT 2274W merülő szivattyú, szennyezett vízre
Elpumps CT 2274W merülő szivattyú, szennyezett vízre
Elpumps CT 2274W merülő szivattyú, szennyezett vízre

Az ELPUMPS KFT. 1994-ben alakult. A cég gyártóüzeme Fehérgyarmaton található, egy kis városban Magyarország észak-keleti részén. 20 éven keresztül a társaság folyamatosan fejlődött. A korszerű technológiák széleskörű alkalmazásnak és a fogyasztói igények folyamatos tanulmányozásának köszönhetően a Kft. a jó minőségű szivattyúk egyik legnagyobb gyártójává vált az országban.

A szivattyúk gyártása során az ELPUMPS KFT. a mindenkori legkorszerűbb anyagokat használja fel, amelyek megfelelnek az európai szabványoknak.

A jó minőségű motorok alkalmazása lehetővé teszi nagy teljesítmény és hosszú élettartam elérését még nehéz üzemeltetési körülmények között is.

Az ELPUMPS KFT. által forgalmazott szivattyúk választéka széles. Az egyszerű vibrációs szivattyúktól egészen a házi vízellátó rendszerekig, illetve a mélykúti csőszivattyúkig terjed.
A vevői igények kielégítése az egyik legfontosabb feladat és meghatározó szempont a társaság sikerességében. Jelenleg az ELPUMPS KFT. ISO 9001 minősítéssel rendelkezik és csak a legjobb, megbízható és ellenőrzött berendezéseket kínálja, amelyek ötvözik a versenyképes árat és a minőséget.

Szennyezettvíz szivattyúk

Az Elpumps tiszta, szennyezett és szennyvízhez is használható merülő szivattyúi a nagyfokú hatékonyságukról, a hosszú távon is alacsony üzemelési költségükről, valamint a megbízhatóságukról ismertek, amelyek alkalmassá teszik széles körben történő felhasználásukat. Az Elpumps CT szériájába tartozó szennyszivattyúk jól ellenállnak a szennyvízben úszó szemcsés anyagoknak, túlmelegedés elleni védelemmel rendelkeznek és könnyen üzemeltethetők. A szivattyúk akár 5 méteres mélységbe leengedve is hatékonyan szivattyúzzák a vizet, és alacsony nyomás mellett akár 16,000 liter/óra folyadékszállításra is képesek az erős, 450W / 650W / 850W motoroknak köszönhetően.
Bővebben
Raktáron :  1 db
29 990 Ft
FŐRAKTÁR
1 db
GYÁRTÓI KÜLSŐ RAKTÁRON!
0 db
Várható szállítási idővel kapcsolatban érdeklődjön!
Részletek

Az ELPUMPS KFT által kínált inox típusú merülőszivattyúkat széles vásárlói igények kielégítésére gyártja tiszta és piszkos víz szivattyúzására egyaránt. A továbbfejlesztett inox házzal ellátott szivattyúk megjelenésükben ugyan nagymértékben hasonlítanak a műanyagházas kivitelhez, de a felhasznált új anyag (krómacél) még hoszszabb élettartamot biztosít és védi a terméket a káros savas, lugos hatásoktól. A vevő igényeinek megfelelően választhat 450W, 600W és a 800W motorteljesítmények közül.

 

Felhasználhatósági területei a következők:

 

Beázásoknál, vagy a feltörő talajvíz által elöntött aknák kiszivattyúzása

Egyéb helyiségek, gödrök víztelenítése

Kertek árasztásos öntözése

 

Felépítés:

 

A szivattyú motorjának háza a korróziónak jól ellenálló saválló acélból készül. A szivattyúház saválló acélból, míg a többi szerkezeti eleme korrózióálló műanyag.

A tengely tömítését 2 db rugós tömítőgyűrű látja el. Kivételt képez ez alól a 800W teljesítménnyel bíró szivattyú,melynek tengelyének tömítését modern, csúszógyűrűs ún. axiáltömítéssel láttuk el.

 

Típus CT 2274 W

Motor teljesítmény 450 W

Feszültség/frekvencia ~230V / 50Hz

Max. folyadék szállítás 9 m3/h

Max. emelési magasság 6 m

Max. nyomás 0,6 bar

Nyomócsonk átmérő 1 ¼”

Kábel H05 RNF 3x0,75 mm2

Kábel 10 m

Folyadék max. hőmérséklete 35 °C

Doboz mérete 205x170x350 mm

Átlagos tömeg 4,5 kg

Max. merülési mélység 5 m

Szilárd testek max. mérete 30 mm

Adatok
Garancia
2 év
Tájékoztató-
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak internetes vásárlás esetén érvényesek!
Cikkszám
ps-14720
Tömeg
5 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!