TOP termékek

Ha azonnali kérdése lenne, HÍVJON minket: 06-30-646-30-23 

Vagy írjon: info.kazanklima@gmail.com                         (Hétfőtől-Péntekig 8:00-16:00)

A nálunk vásárolt gépekre egyedi ajánlatok, szakértő tanácsadás, garancia és szerviz.


Euroster 11E, szivattyú vezérlő

Euroster 11E, szivattyú vezérlő
-28%
Euroster 11E, szivattyú vezérlő
Euroster 11E, szivattyú vezérlő
Bővebben
Nincs raktáron
30 000 Ft 
21 600 Ft
Kezdete: 2024.03.11   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 108 Ft
FŐRAKTÁR
0 db
GYÁRTÓI KÜLSŐ RAKTÁRON!
0 db
Várható szállítási idővel kapcsolatban érdeklődjön!
Részletek

Az Euroster 11E egy elektronikus, programozható vezérlő, amely központi fűtési keringető szivattyút, vagy használati melegvíz-tartály feltöltő szivattyút vezérel. A vezérlő tartozéka az érzékelő, ami a fűtési rendszer előremenő vízhőmérsékletét méri. Az Euroster 11E vezérlő tartozéka továbbá egy potenciál-független kimenet, amely lehetővé teszi vegyes fűtési rendszerben (szilárd tüzelésű kazán + gázkazán), hogy a szilárd tüzelésű kazán kialvása után átváltson a rendszer automatikusan gázkazános fűtésre.

HMV szivattyúval történő üzemmódban a szabályozó állandó vízhőmérsékletet tart fenn a tartályban, vagy a használati melegvíz rendszerben. A vezérlő anti-Stop szivattyúvédelmi rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a használaton kívüli szivattyú járókerék beszorulását. A fűtési szezon vége után a rendszer kéthetente 30 másodpercre automatikusan elindítja a szivattyút (hogy a rendszer a szezon után is működjön, a szabályozót bekapcsolva kell hagyni).


Az EUROSTER 11E szivattyú vezérlő szilárd tüzelésű fűtőkészülékekhez - vegyestüzelésű kazán, vízteres kandalló - alkalmazható, egy keringető szivattyú vezérlésére.

Termosztátként is használható egyéb kazán indításához.
Gázkazán feszültségmentes kimenettel vezérelhető, ami tartozéka a vezérlőnek.

Az EUROSTER 11E szivattyú vezérlő egy mikroprocesszoros vezérlés, amely grafikus kijelzővel rendelkezik. Központi fűtés keringető szivattyújának vezérlésére szolgál. A vezérlő feladata a szivattyú bekapcsolása, amikor a hőmérséklet eléri a kívánt hőfokot, valamint a kikapcsolása, ha kihűl a kazánvíz. Ez megelőzi a szivattyú felesleges működését, ami energia megtakarítással jár. Ennek köszönhetően nő a a szivattyú élettartalma, megbízhatósága és csökkennek az üzemeltetési költségek.

Amikor a szivattyú a működést befejezte (kazánvíz lehűlt, tüzelőanyag kifogyott) és az érzékelő hőmérséklete a beállított hőmérséklet alá csökken a vezérlő zárja a feszültségmentes termosztát kimenetet, a vezérlő a csatlakoztatott gázkazán szobatermosztát általi üzemelését teszi lehetővé (amennyiben a szilárd tüzelésű kazán mellé másodlagosan gázkazán van beépítve a fűtésrendszerben).

A vezérlő anti-stop funkcióval rendelkezik, amely megelőzi a keringető szivattyú beragadását. A szivattyú ennek során 14 naponként bekapcsol 30 másodpercre.

Könnyen telepíthető új, valamint már meglévő rendszerekbe is. A szivattyú vezérlés tartozéka a hőmérséklet-érzékelő.

Az EUROSTER 11E szivattyú vezérlő beállítása egy forgatógomb segítségével történik. A forgatógomb jobbra forgatásával választható ki a kívánt beállítási menü, amely a grafikus kijelzőn megjelenik (olyankor az aktuális ikon villog). A gomb megnyomása után állíthatók a hőmérsékleti értékek. A beállított hőmérsékleti érték után a gomb még egyszeri megnyomásával menthető el a beállítás.

A maximális biztonság és hibamentes működés biztosítása érdekében a vezérlő 90°C-nál elindítja a szivattyút vészkeringetési üzemmódban, ilyenkor a kijelző villog. A vezérlő automatikusan visszaáll, ha a hiba megszűnt.

A kazánokat a szabványoknak megfelelően biztonsági hűtőhurokkal és egyéb - a kazángyártó által esetlegesen előírt - biztonsági berendezésekkel szükséges ellátni.


Műszaki adatok:

Kivitel: falra szerelhető
Kijelző: LCD
Tápfeszültség: 3A 230V 50Hz
Keringető szivattyú max. kimeneti terhelése: 200W
Potenciál független kimenet max. terhelése: 100W
Maximális energiafogyasztás: 1,6W
Hőmérséklet mérési tartomány: 0°C/+110°C
Hőmérséklet szabályozási tartomány: +50°C/+80°C
Hőmérséklet szabályozás pontosság: 1°C
Hiszterézis: +2°C/+10°C
Kézi üzemmód: 0 (ki) / 1 (be)
Elektromos védettség: IP40
Tömege: 0,52 kg

 

Adatok
Garancia
2 év
Tájékoztató-
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak internetes vásárlás esetén érvényesek!
Letölthető tartalom
Cikkszám
ps-11207
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!