TOP termékek

Ha azonnali kérdése lenne, HÍVJON minket: 06-30-646-30-23 

Vagy írjon: info.kazanklima@gmail.com

(Hétfőtől-Péntekig 8:00-16:00)

Elpumps CT 3274 S merülő szivattyú, szennyezett vízre

Elpumps CT 3274 S merülő szivattyú, szennyezett vízre
Elpumps CT 3274 S merülő szivattyú, szennyezett vízre
Elpumps CT 3274 S merülő szivattyú, szennyezett vízre
Elpumps CT 3274 S merülő szivattyú, szennyezett vízre
-8%
Elpumps CT 3274 S merülő szivattyú, szennyezett vízre

Az ELPUMPS KFT. 1994-ben alakult. A cég gyártóüzeme Fehérgyarmaton található, egy kis városban Magyarország észak-keleti részén. 20 éven keresztül a társaság folyamatosan fejlődött. A korszerű technológiák széleskörű alkalmazásnak és a fogyasztói igények folyamatos tanulmányozásának köszönhetően a Kft. a jó minőségű szivattyúk egyik legnagyobb gyártójává vált az országban.

A szivattyúk gyártása során az ELPUMPS KFT. a mindenkori legkorszerűbb anyagokat használja fel, amelyek megfelelnek az európai szabványoknak.

A jó minőségű motorok alkalmazása lehetővé teszi nagy teljesítmény és hosszú élettartam elérését még nehéz üzemeltetési körülmények között is.

Az ELPUMPS KFT. által forgalmazott szivattyúk választéka széles. Az egyszerű vibrációs szivattyúktól egészen a házi vízellátó rendszerekig, illetve a mélykúti csőszivattyúkig terjed.
A vevői igények kielégítése az egyik legfontosabb feladat és meghatározó szempont a társaság sikerességében. Jelenleg az ELPUMPS KFT. ISO 9001 minősítéssel rendelkezik és csak a legjobb, megbízható és ellenőrzött berendezéseket kínálja, amelyek ötvözik a versenyképes árat és a minőséget.

Szennyezettvíz szivattyúk

Az Elpumps tiszta, szennyezett és szennyvízhez is használható merülő szivattyúi a nagyfokú hatékonyságukról, a hosszú távon is alacsony üzemelési költségükről, valamint a megbízhatóságukról ismertek, amelyek alkalmassá teszik széles körben történő felhasználásukat. Az Elpumps CT szériájába tartozó szennyszivattyúk jól ellenállnak a szennyvízben úszó szemcsés anyagoknak, túlmelegedés elleni védelemmel rendelkeznek és könnyen üzemeltethetők. A szivattyúk akár 5 méteres mélységbe leengedve is hatékonyan szivattyúzzák a vizet, és alacsony nyomás mellett akár 16,000 liter/óra folyadékszállításra is képesek az erős, 450W / 650W / 850W motoroknak köszönhetően.
Bővebben
Nincs raktáron
31 750 Ft 
29 210 Ft
Kezdete: 2023.11.20   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Részletek

Az ELPUMPS KFT által kínált inox típusú merülőszivattyúkat széles vásárlói igények kielégítésére gyártja tiszta és piszkos víz szivattyúzására egyaránt. A továbbfejlesztett inox házzal ellátott szivattyúk megjelenésükben ugyan nagymértékben hasonlítanak a műanyagházas kivitelhez, de a felhasznált új anyag (krómacél) még hoszszabb élettartamot biztosít és védi a terméket a káros savas, lugos hatásoktól. A vevő igényeinek megfelelően választhat 450W, 600W és a 800W motorteljesítmények közül.

 

Felhasználhatósági területei a következők:

 

Beázásoknál, vagy a feltörő talajvíz által elöntött aknák kiszivattyúzása

Egyéb helyiségek, gödrök víztelenítése

Kertek árasztásos öntözése

 

Felépítés:

 

A szivattyú motorjának háza a korróziónak jól ellenálló saválló acélból készül. A szivattyúház saválló acélból, míg a többi szerkezeti eleme korrózióálló műanyag.

A tengely tömítését 2 db rugós tömítőgyűrű látja el. Kivételt képez ez alól a 800W teljesítménnyel bíró szivattyú,melynek tengelyének tömítését modern, csúszógyűrűs ún. axiáltömítéssel láttuk el.

 

Típus CT 3274

Motor teljesítmény 650 W

V&Hz 230/50

Max. folyadék szállítás 14 m3/h

Max. emelési magasság 8 m

Max. szívási magasság

Max. nyomás 0,7 bar

Nyomócsonk átmérő 5/4"

Nyomócsonk csatlakozás 1 ¼”

Kábel H05 RNF 3x0,75 mm

Kábel hossza 10 m

Folyadék max. hőmérséklete 35 °C

Doboz mérete 205x170x350 mm

Átlagos tömeg 5 kg

Max. merülési mélység 5 m

Szilárd testek max. mérete 30 mm

Adatok
Garancia
2 év
Tájékoztató-
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak internetes vásárlás esetén érvényesek!
Cikkszám
ps-14095
Tömeg
5 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!